Проектот овозможува попуст од 50% за најмладите граѓани на Република Македонија (ученици и студенти), во рамки на МЖ Транспорт АД Скопје на повеќе релации низ Република Македонија и тоа: Скопје – Битола, Скопје – Гевгелија, Скопје – Кочани, Скопје – Кичево и Скопје – Куманово.

Коментари