1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... 

Продолжува проектот “Стоп на пороците кај младата популација’’

пред 14 часа

Прием на освојувачот на ,,Златниот Гонг” и македонска боксерска надеж Јасин Љама

пред 7 дена

Реконструкција на спортската сала во Ресен

Спортската сала во Ресен, е еден од објектите на кои им е беше потребна интервентна реконструкција, во повеќе сегменти, а истата претставува објект во кој спортуваат и рекреираат луѓе од сите возрасни категории од Ресен и околината.

пред една недела

50 години од првиот “Златен гонг”

Вели Мумин, Аце Русески, Мустафа Алија, Реџеп Реџеповски, Гоце Јаневски, Примислав Димовски.

пред една недела

Завршени обуките за претприемништво и деловни вештини

пред 2 недели

Стартуваше реконструкцијата на спортската сала во Неготино

пред 2 недели

Објавен огласот за финансиска поддршка на здруженија и фондации

пред 2 недели

Објавен јавниот повик за аплицирање со бизнис план од млади лица „Млади претприемачи“

пред 2 недели

Реконструкција на базенот во Струга

Започна реконструкцијата на базенот во Струга, еден од најголемите проекти во програмата на Агенција за млади и спорт, кој се очекува да биде отворен до крајот на 2020 година.

пред 2 недели

Обновен објектот на опожарениот едриличарски клуб во Струга

пред 2 недели

Стартуваше обуката за развој на претприемачкиот дух и деловните вештини

пред еден месец

Преку 100 играчи од 18 држави на Челенџ турнир во Скопје

Томас Вајкарт.

пред еден месец

Скопје трча

пред еден месец

Продолжен рокот за пријавување за ,,Конкурсот за млади поети" и ,,Конкурсот за млади ументици"

пред еден месец

Прва обезбедена норма за Токио

По повод освојувањето на бронзен медал на Светското првенство во борење и освојувањето норма за Летните Олимписки игри Токио 2020, во просториите на Агенцијата за млади и спорт, се одржа прес-конференција на која учество земаа директорот на АМС, Дарк

пред еден месец

Објавени Конкурсот за млади поети и Конкурсот за млади уметници од Проектите за млади на Агенцијата за млади и спорт

пред 2 месеци

Објавен јавниот повик за учество во обука за претприемништво и деловни вештини

пред 2 месеци

Доделена Државната награда за остварување во спортот ,,8 септември ''

пред 2 месеци

Наградени најдобрите на ФИС Ролер Ски Куп

пред 2 месеци

Државни спортски награди 8-ми септември

Државната наградата “8 Септември”, со која се оддава признание на спортисти, тренери и спортски работници за остварувања во областа на спортот, беше најавена во Агенцијата за млади и спорт на прес конференција на која присуствуваше директорот на АМС

пред 2 месеци

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ...