1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... 

Конкурс за стипендии за постдипломски студии на англиски јазик во Унгарија од областа на земјоделството за академската 2020-2021 година

пред 8 месеци - Министерство за образование и наука

Africa is a Country Fellowship – Call for Applications

пред 8 месеци - Млади инфо

Admission Period is Now Officially Open at the University of Tartu

пред 8 месеци - Млади инфо

Dag Hammarskjöld Journalism Fellowship 2020

пред 8 месеци - Млади инфо

Ecologists in Africa – British Ecological Society

пред 8 месеци - Млади инфо

​2020 Indonesian Arts And Culture Scholarship

пред 8 месеци - Млади инфо

ПРОГРАМА ЗА РАЗМЕНА НА СТУДЕНТИ И НАУЧНИЦИ ВО РАМКИ НА БИЛАТЕРАЛНАТА СОРАБОТКА НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА СО РЕПУБЛИКА ПОЛСКА

пред 8 месеци - Министерство за образование и наука

Pasteur-Roux-Cantarini Postdoctoral Fellowships : Spring Call 2020

пред 8 месеци - Млади инфо

Курс за стекнување знаења од областа на вештачката интелигенција

пред 8 месеци - Министерство за образование и наука

ПОВИК ЗА СТИПЕНДИИ ВО РАМКИ НА СЛОВАЧКАТА НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ЗА МОБИЛНОСТ

пред 8 месеци - Министерство за образование и наука

Goodman Institute for Investigative Reporting 2020-2021 Fellowship

пред 8 месеци - Млади инфо

The Heinrich Böll Foundation Scholarships in Germany

пред 8 месеци - Млади инфо

The Heinrich Böll Foundation Scholarship Application for Undergraduate and Graduate Students

пред 8 месеци - Млади инфо

Alliance 4 Universities – Call for Applications for Staff and Student Mobility Grants

пред 8 месеци - Млади инфо

Oxford Policy Fellowship 2020-2022 – call for applications

пред 8 месеци - Млади инфо

Hungarian Government Scholarship Program

пред 8 месеци - Млади инфо

Swedish Institute Scholarships for the Western Balkans and Turkey for Master Studies

пред 8 месеци - Млади инфо

Doctoral Scholarships for Candidates from Developing Countries – call 2020

пред 8 месеци - Млади инфо

ЈАВЕН ОГЛАС за засновање на работен однос на определено време во Министерството за образование и наука

пред 8 месеци - Министерство за образование и наука

The Albrecht Mendelssohn Bartholdy Graduate School of Law Scholarships

пред 8 месеци - Млади инфо

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ...