1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... 

U.S Government TechWomen Program 2020 for Women in STEM

пред еден месец - Млади инфо

ITalent South East Scholarship – Scholarships for Students

пред еден месец - Млади инфо

Конкурс за партиципација на високообразовните установи во CEEPUS мрежите за академската 2020/2021 година

пред еден месец - Министерство за образование и наука

СТИПЕНДИИ ЗА КОЛЕЏ НА ЕВРОПА (2020-2021) ВО НАТОЛИН, РЕПУБЛИКА ПОЛСКА

пред еден месец - Министерство за образование и наука

Mastercard Foundation Scholars Program at McGill

пред еден месец - Млади инфо

КОНКУРС за стипендии за кратки студиски престои во Велика Британија за 2020 година

пред еден месец - Министерство за образование и наука

Повторен повик за искажување на интерес

пред еден месец - Министерство за образование и наука

PhD Research Scholar Positions – NHH Norwegian School of Economics

пред еден месец - Млади инфо

Overseas Development Institute (ODI) Fellowship Scheme 2020/2022

пред еден месец - Млади инфо

The One Young World & London Business School Scholarship 2020/2021

пред еден месец - Млади инфо

2020 JAUW International Fellowship Program

пред еден месец - Млади инфо

The International Scholarship for Women 2020-2021

пред еден месец - Млади инфо

Terra Summer Residency Fellowships in Giverny, France

пред еден месец - Млади инфо

The AFRIKA KOMMT! Fellowship Programme for Future Leaders from Sub-Saharan Africa

пред еден месец - Млади инфо

Doctoral Scholarship in Disability Rights, University of Pretoria, South Africa

пред еден месец - Млади инфо

Конкурс за доделување стипендии на редовни студенти Роми запишани на студии од прв циклус на јавните и приватните високообразовни установи во Република Северна Македонија за студиската 2019/2020 година

пред 2 месеци - Министерство за образование и наука

Global Innovation Program Postdoctoral Fellowships

пред 2 месеци - Млади инфо

Стипендии за додипломски, последипломски и докторски студии на државните универзитети и колеџи во Унгарија за академската 2020/2021 година

пред 2 месеци - Министерство за образование и наука

Конкурс за доделување на 5 стипендии за додипломски (редовни), магистерски и докторски студии и специјализации (2 стипендии доделени од Владата на НР Кина и 3 унилатерални стипендии)

пред 2 месеци - Министерство за образование и наука

Queen Elizabeth Commonwealth Scholarships

пред 2 месеци - Млади инфо

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ...