1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... 

2020 Africa Peace and Social Change Fellowship

пред еден месец - Млади инфо

Можност за учество во обука за развој на вештини за економска и техничка соработка

пред еден месец - Министерство за образование и наука

Јавен оглас за избор на рецензенти кои ќе ги рецензираат пријавените проекти по објавениот Конкурс за кофинансирање на билатерални проекти меѓу Република Северна Македонија и Народна Република Кина за периодот 2020 - 2021 година

пред еден месец - Министерство за образование и наука

Fellowships with the Berlin Potsdam Research Group “The International Rule of Law – Rise or Decline?”

пред еден месец - Млади инфо

Friedrich Ebert Foundation: Scholarships for International Students

пред еден месец - Млади инфо

Atlas Corps Fellowship (USA) – 2019

пред еден месец - Млади инфо

The a.r.t.e.s. Graduate School Doctoral Scholarships

пред еден месец - Млади инфо

Study in Bavaria – Call for Application for the Scholarship Funding

пред еден месец - Млади инфо

Japan Africa Dream Scholarship (JADS) Program

пред еден месец - Млади инфо

Slovak Government National Scholarship Programme 2019/2020

пред еден месец - Млади инфо

Fully-Funded Doctoral Scholarships in Civil Engineering for Thailand-Japan

пред еден месец - Млади инфо

Climate Change Media Partnership 2019 Reporting Fellowships

пред 2 месеци - Млади инфо

Повторен Конкурс за прием на студенти запишани на додипломски студии во државните студентски домови и други објекти за сместување во Република Северна Македонија за студиската 2019/2020 година

пред 2 месеци - Министерство за образование и наука

Конкурс за доделување стипендии за ученици во Спортската академија за учебната 2019/2020 година

пред 2 месеци - Министерство за образование и наука

Mastercard Foundation Scholars Program

пред 2 месеци - Млади инфо

Erasmus Mundus Joint Master Degree in Aquaculture, Environment and Society Plus

пред 2 месеци - Млади инфо

The Nordic-Baltic Mobility Funding for Artistic and Cultural Cooperation

пред 2 месеци - Млади инфо

Andrew W. Mellon Postdoctoral Fellowship in the Humanities

пред 2 месеци - Млади инфо

IREX Community Solutions Programme in the USA

пред 2 месеци - Млади инфо

Gates Cambridge Masters & PhD Scholarships for 2020

пред 2 месеци - Млади инфо

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ...