... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20  ... 

Apply to CEU to earn U.S. and Austrian BA degree in Vienna

пред 9 месеци - Млади инфо

ПОВТОРЕН ПОВИК ЗА ИСКАЖУВАЊЕ НА ЈАВЕН ИНТЕРЕС за формирање на авторски тим за изработка на ракопис за учебници за I година средно стручно четиригодишно образование

пред 10 месеци - Министерство за образование и наука

U.S Government TechWomen Program 2020 for Women in STEM

пред 10 месеци - Млади инфо

ITalent South East Scholarship – Scholarships for Students

пред 10 месеци - Млади инфо

Конкурс за партиципација на високообразовните установи во CEEPUS мрежите за академската 2020/2021 година

пред 10 месеци - Министерство за образование и наука

СТИПЕНДИИ ЗА КОЛЕЏ НА ЕВРОПА (2020-2021) ВО НАТОЛИН, РЕПУБЛИКА ПОЛСКА

пред 10 месеци - Министерство за образование и наука

Mastercard Foundation Scholars Program at McGill

пред 10 месеци - Млади инфо

КОНКУРС за стипендии за кратки студиски престои во Велика Британија за 2020 година

пред 10 месеци - Министерство за образование и наука

Повторен повик за искажување на интерес

пред 10 месеци - Министерство за образование и наука

PhD Research Scholar Positions – NHH Norwegian School of Economics

пред 10 месеци - Млади инфо

Overseas Development Institute (ODI) Fellowship Scheme 2020/2022

пред 10 месеци - Млади инфо

The One Young World & London Business School Scholarship 2020/2021

пред 10 месеци - Млади инфо

2020 JAUW International Fellowship Program

пред 10 месеци - Млади инфо

The International Scholarship for Women 2020-2021

пред 10 месеци - Млади инфо

Terra Summer Residency Fellowships in Giverny, France

пред 10 месеци - Млади инфо

The AFRIKA KOMMT! Fellowship Programme for Future Leaders from Sub-Saharan Africa

пред 10 месеци - Млади инфо

Doctoral Scholarship in Disability Rights, University of Pretoria, South Africa

пред 10 месеци - Млади инфо

Конкурс за доделување стипендии на редовни студенти Роми запишани на студии од прв циклус на јавните и приватните високообразовни установи во Република Северна Македонија за студиската 2019/2020 година

пред 10 месеци - Министерство за образование и наука

Global Innovation Program Postdoctoral Fellowships

пред 10 месеци - Млади инфо

Стипендии за додипломски, последипломски и докторски студии на државните универзитети и колеџи во Унгарија за академската 2020/2021 година

пред 10 месеци - Министерство за образование и наука

... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20  ...