1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... 

2020 IIASA Science Communication Fellowship

пред 17 часа - Млади инфо

КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИРАЊЕ НА УЧЕНИЦИ РОМИ ЗАПИШАНИ ВО ПРВО ОДДЕЛЕНИЕ ВО УЧЕБНАТА 2019/2020 ГОДИНА

пред 4 дена - Министерство за образование и наука

Повик за искажување на јавен интерес за формирање на авторски тимови за изработка на ракописи за учебници во основно образование

пред 4 дена - Министерство за образование и наука

Конкурс за избор на наставник за реализирање на дополнителна настава за основно образование на мајчин јазик за децата на граѓаните на Република Северна Македонија кои престојуваат во странство_1

пред 5 дена - Министерство за образование и наука

2020 Fellowship – Awaji Youth Federation

пред 7 дена - Млади инфо

Kluge Fellowships in Digital Studies at the Library of Congress

пред 7 дена - Млади инфо

Commonwealth Shared Scholarships for Full-time Master’s Study

пред една недела - Млади инфо

Call for Commonwealth Foundation Grants Programme 2019/20

пред една недела - Млади инфо

ARES Masters and Training Programs in Belgium

пред една недела - Млади инфо

The 2020-2021 Global Undergraduate Exchange Program (Global UGRAD)

пред една недела - Млади инфо

EUI Doctoral Programme 2020 in Florence, Italy

пред една недела - Млади инфо

ICP Scholarship Master Program in Belgium

пред една недела - Млади инфо

Call for Applications New Europe College Fellowships

пред 2 недели - Млади инфо

Alserkal Arts Foundation’s Research Grants

пред 2 недели - Млади инфо

Master’s Program in Logic and Computation at the Vienna University of Technology

пред 2 недели - Млади инфо

КОНКУРС за доделување стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии од прв циклус на јавните и приватните универзитети и високообразовни установи во Република Северна Македонија за студиската 2019/2020 година

пред 2 недели - Министерство за образование и наука

КОНКУРС ЗА ПОВРАТ НА СРЕДСТВА ЗА КУПЕН МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТ ЗА УЧЕБНАТА/АКАДЕМСКАТА 2019/2020 ГОДИНА

пред 2 недели - Министерство за образование и наука

ETH Zurich Student Summer Research Fellowship

пред 2 недели - Млади инфо

Eiffel Scholarship Program of Excellence

пред 2 недели - Млади инфо

The McGraw Fellowship for Business Journalism

пред 2 недели - Млади инфо

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ...